IQ е опасно, Тест на Купър за „шеф на залата“… А, пък Лиз Тръс се издъни за 45 дни

IQ е опасно, Тест на Купър за „шеф на залата“… А, пък Лиз Тръс се издъни за 45 дни

24rodopi.bg/Коментари/Общество Дейвид Камерън бе британски премиер 6 години, Тереза Мей и Борис Джонсън по 3 години. Лиз Тръс издържа на поста 45 д

24rodopi.bg/Коментари/Общество

Дейвид Камерън бе британски премиер 6 години, Тереза Мей и Борис Джонсън по 3 години. Лиз Тръс издържа на поста 45 дни. Министър-председателят хвърли оставка. Този пуст фракинг й изяде главата. Тоест гласуването за вдигане на забраната на добив на шистов газ. Вчера депутати от управляващата Консервативна партия са били заплашвани с отстраняване, ако не подкрепят правителството на Лиз Тръс по въпроса за вдигане на забраната за фракинга…

Какво нещо е да нямаш газ. 

Драми във Великобритания, която май навлиза в „Най-мрачния си час“ 2, след времето на Чърчил.

У дома се закахърили кой да станел председател на парламента. Една направо синекурна длъжност и не могат избра човек?! По дъртост решиха първоначално да го определят. Че най-лесно. Каквото се търси. Можеше и с Тест на Купър, че да видим кой в каква форма е. С тест за интелигентност нещата пък могат да излязат извън контрол.

Та, пожелаха да оставят Вежди Рашидов (като най-възрастен по новата методология) за постоянно въпреки, че на него още в първия работен ден му писна толкова да виси в центъра на вниманието. Дори не си изключваше микрофона, та през цялото време се чуваше в ефир тежкото му дишане. И човекът им каза: „Мислете и избирайте, не се излагайте. Тя, моята, лесна, аз съм пенсионер“. По-късно пък отказа номинацията.

Такива драми. А в Европа отдавна започна ефектът на доминото. И то ще стигне и до нас. Все пак, партньори сме. То май и на запад не си ги избират по акъл, та ние ли. Поне аха да се доверят на старото и патило, барем влива овреме на останалите там, дето имат нужда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0