Интересно! Слави предлага Карбовски за медиен чиновник, ще стане ли той „мисирка“

Интересно! Слави предлага Карбовски за медиен чиновник, ще стане ли той „мисирка“

24rodopi.bg/Коментари   Интересно! Партията на Слави Трифонов предлага Мартин Карбовски за медиен чиновник. „Има такъв народ“ иска един от

24rodopi.bg/Коментари

 

Интересно! Партията на Слави Трифонов предлага Мартин Карбовски за медиен чиновник. „Има такъв народ“ иска един от най-нестандартните български журналисти да стане член на Съвета за електронни медии.

Много интересно! Как така правещият журналистика за живота, такъв какъвто е, се е съгласил да влезе в кабинет и да прави нещо, което реално не ражда нищо? Заплатаджии, които не са първа хубост на журналистиката, но се чинят за морални съдници. Поне така беше досега. Бойко Борисов би казал: И тези са от „мисирките“.

Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) пък обяви, че организира протест под надслов ”Спрете гаврата с медиите!”, заради номинацията на Мартин Карбовски за член на СЕМ от ”Има такъв народ”.

Според АЕЖ ИТН са поредните, които решиха, че могат да „злоупотребяват с и без това изстрадалата медийна среда в България“. „Карбовски е всичко онова, което един член на СЕМ не трябва да бъде“, изтъкнаха от АЕЖ. Явно имат предвид личното мнение, изказвано по безкомпромисен начин….Очаквана българска реакция.

Дано Карбовски не се съгласи да става медиен чиновник. В медиите и извън тях има десетки хиляди, които стават за служба в СЕМ, но за истинска журналистика са дефицит.

От друга страна това е един тест. Дали остротата се притъпява в кабинетна атмосфера, дали различната позиция и моженето могат да метаморфозират в полза на службата? Още по-интересни въпроси, предполагащи в пъти по-интересни отговори.

COMMENTS

WORDPRESS: 0