„Инквизиторът“ на аматьорския футбол в Източните Родопи е в Изпълкома на БФС

24rodopi.bg/Спорт „Инквизиторът“ на аматьорския футбол в област Кърджали влиза в новия Изпълнителен комитет на Българския футболен съюз (БФС). Това с

24rodopi.bg/Спорт

„Инквизиторът“ на аматьорския футбол в област Кърджали влиза в новия Изпълнителен комитет на Българския футболен съюз (БФС). Това стана ясно в коментарното студио на „Диема“ преди мача „Крумовград“ – „Пирин“ през уикенда.

Футболният експерт Бойко Величков разкри, че Румен Вълков е изготвил докладната за изключването на над 100 отбора от първенствата и сега същият отново е в ръководния екип на новоизбрания президент Георги Иванов – Гонзо.

Припомняме, че тимовете бяха изхвърлени от футбола, защото подкрепили Димитър Бербатов на предишния конгрес. Сред потърпевшите бяха „Джебел“ и момчилградският „Родопи“, които бяха кандидати за влизане в Трета лига. След тяхното отстраняване се разпадна и областната футболна група.

Президентът на Аматьорската футболна лига (АФЛ) Румен Вълков беше вицепрезидент на БФС по времето на Борислав Михайлов.

На снимката: Момчилград разполага със стадион-бижу, но няма право на футболен отбор, защото клубът не искаше Борислав Михайлов за президент на БФС

COMMENTS

WORDPRESS: 0