Илияна Йотова на Перперикон: Мечтата ми е да видя стабилна България с едно сериозно мнозинство в парламента

Илияна Йотова на Перперикон: Мечтата ми е да видя стабилна България с едно сериозно мнозинство в парламента

24rodopi.bg/Политика „Мечтата ми е да видя стабилна България, силна България, с едно сериозно мнозинство в Народното събрание с хора, които вече и се

24rodopi.bg/Политика

„Мечтата ми е да видя стабилна България, силна България, с едно сериозно мнозинство в Народното събрание с хора, които вече и сега в главите си и по време на предизборната кампания имат решенията за това как България да излезе от кризата, в чието подножие все още сме“, каза на Перперикон вицепрезидентът Илияна Йотова.

„От 2015 г. досега реализираме 4 проекта, свързани със социализацията, укрепването и разкритията, които са извършени през годините в Перперикон“, отбеляза кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис и продължи:

„Първият проект е от предприсъединителния период по програма ФАР, и е свързан с популяризирането на Перперикон като археологически обект.

Вторият и третият проект бяха свързани с инструмента по Норвежката програма, и по ОП „Регионално развитие“.

Към настоящия момент сме одобрени по един от най-мащабните проекти за изграждането на посетителския Център, като стойността му е близо 9 млн. лв.

До края на тази година Центърът трябва да бъде приключен, като там ще има конферентни зали, ще има и изложение на разкопките и находките на Перперикон, включително ще има и холографски изображения“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0