Илия Илиев: Гласувах за по-добър живот на хората в Кърджали и областта

Гласувах, за да може жителите на Кърджали и областта да получат възможността за по-добър живот, да се освободят от партиите-монополисти, да бъдат своб

Гласувах, за да може жителите на Кърджали и областта да получат възможността за по-добър живот, да се освободят от партиите-монополисти, да бъдат свободни в решенията си“, заяви след като упражни правото си на вот лидерът на „Национално обединение на десницата“ Илия Илиев. Според него е необходим консенсус между представителите на различните партии, за да се случат няколко важни проекта, свързани с Кърджали.

„На първо място трябва да се стартира изграждането на околовръстния път на Кърджали, да се вземат мерки срещу станалите хронични задръствания в града, както и да се спре безразборното презастрояване. Тези неща могат и трябва да се случат в най-кратки срокове, независимо какво ще бъде следващото правителство“, смята Илия Илиев. Той допълни, че няма да се откаже от идеите си по-малките областни градове като Кърджали да бъдат разделени на райони, които да имат свои кметове със самостоятелни бюджети, както и малките населени места да имат делегирани средства за извършване на най-необходими ремонти и други дейности.

„Идеите ни са практични и разумни. Не вярвам някой от колегите от останалите партии да бъде против“, убеден е Илия Илиев.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0