Илхан Андай по bTV: Състезанието между Карадайъ и Хасан Азис лиши Кърджали от милиони за инфраструктура

Илхан Андай по bTV: Състезанието между Карадайъ и Хасан Азис лиши Кърджали от милиони за инфраструктура

24rodopi.bg/Политика/Коментари Заради четвъртвековно състезание между Мустафа Карадайъ и Хасан Азис Кърджали е загубил милиони за инфраструктура, ста

24rodopi.bg/Политика/Коментари

Заради четвъртвековно състезание между Мустафа Карадайъ и Хасан Азис Кърджали е загубил милиони за инфраструктура, стана ясно от коментар на Илхан Андай по bTV.

Това се е случвало в годините на управление на ГЕРБ, когато средствата за общините на ДПС се разпределяли от Цветан Цветанов и Карадайъ.

„Между самия Хасан Азис и Мустафа Карадайъ има едно състезание още от младежките години на ДПС, което Карадайъ винаги е печелил. Имало е проект навремето Азис да стане младежки лидер, но Карадайъ надделял. Ако стартът за Хасан Азис е бил друг, сега председателят на ДПС можеше да не е Карадайъ, а Хасан Азис“, посочи Илхан Андай. Днес се навършват 25 години от създаването на Младежко ДПС.

В последните години Азис натрупал негативи като кмет на Кърджали, но се готвел за шести мандат, дори включил в кампанията си посещение при папата и концерт на турска мегазвезда в Кърджали, но е пропуснал важно нещо – каква информация за него тече към Доган.

„И всичко това се стовари като суперизненада за него, но не и за нас – още през август написахме , че в област Кърджали ще има една голяма и една малка изненада. Кърджали и Черноочене имат нови кметове“, каза журналистът.

За избора на Ерол Мюмюн за кмет и насочването на вниманието на съпредседателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски към Кърджали, Андай каза: „Има надежда за повече пари от централната власт за Кърджали, ще се работи в синхрон Кърджали – София. ДПС ще бъде фактор в изпълнителната власт. Очакванията са всичките минуси, натрупани през последните години, да бъдат преодолени“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0