Ифтар от Делян Пеевски за 600 души в Кърджали! Ерол Мюмюн: Човещина, единност и сплотеност!

24rodopi.bg/Общество Благотворителна вечеря –ифтар, дадена от името на председателя на ДПС Делян Пеевски, събра в салона на хотелски комплекс „Арпезо

24rodopi.bg/Общество

Благотворителна вечеря –ифтар, дадена от името на председателя на ДПС Делян Пеевски, събра в салона на хотелски комплекс „Арпезос“ в Кърджали на обща трапеза 600 души.

Ифтара уважиха членът на ЦОБ на ДПС и кмет на община Белица Радослав Ревански, членът на ЦОБ на ДПС и кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн, областният председател на ДПС Ресми Мурад, районният мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди, кметовете на 7-те общини от областта, областният предеседател на Младежко ДПС в Кърджали Енгин Идриз, Общинските председатели на ДПС от областта, председатели на законодателните органи, членове и симпатизанти на партията.

По случай свещения месец на мюсюлманите Рамазан, областният председател на ДПС Ресми Мурад предаде на присъстващите най-сърдечните благопожелания и поздрави на председателя на ДПС Делян Пеевски към кърджалийската организация на партията. „Вече сме в края на месец Рамазан, от името на председателя на ДПС Делян Пеевски и от свое име пожелавам на всички месец Рамазан да бъде повод, за да споделим нашите ценности, да бъде той благодатен, да имаме поводи да се събираме с нашите семейства и близките ни. Да бъдем единни и сплотени и това да бъде основа за бъдещи успехи на цялата общност и на подръжниците на ДПС“, заяви Ресми Мурад.

Членът на ЦОБ на ДПС и кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн заяви, че Рамазан е месецът, в който всички трябва да бъдат единни, по-смирени, да поискат прошка от Всевишния, да бъдат добри. „Трябва да запазим човещината в сърцата и душите си и да бъдем все така единни и сплотени“, каза още Ерол Мюмюн. 
Членът на ЦОБ на ДПС и кмет на община Белица Радослав Ревански поздрави присъстващите с месец Рамазан и предаде топлите чувства на председателя на ДПС Делян Пеевски към кърджалийската организаиця. „Да продължаваме да се виждаме, да се подкрепяме, както в Родопите, така и в цяла България под шапката на нашата партия ДПС“, заяви Радослав Ревански.

Ифтарът завърши с благодарствена трапезна молитва, направена от районният мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди.

COMMENTS

WORDPRESS: 0