И все пак, водата на Дамбалъ е по-лековита от белината!

24rodopi.com/Общество Водата на Дамбалъ е много по-лековита от белината. От днес до 5 май яко тряска коронавируса, а в нощта срещу 6 май, извираща от

24rodopi.com/Общество
Водата на Дамбалъ е много по-лековита от белината. От днес до 5 май яко тряска коронавируса, а в нощта срещу 6 май, извираща от скалите на магическия връх, прави още по-големи чудеса.
Съобщението е адресирано до онези 10 000 български граждани, които смятат белината за универсално лекарство. И направо са луднали в социалната мрежа по идиотите, които пробутват, че хлорният диоксит, разпространяван онлайн като Це Де Ес или Ем Ем Ес, е тайна за здраве. Хлорният диоксит на практика е дезинфектант, сходен с белината.
Разреден по формула според заболяването, той се пие от вярващите в него профилактично, със и без симптоми, маже се върху кожата, впръсква се дори в интимните части на тялото. Чрез специални протоколи, които се разпространяват между „просветените“ в затворени групи, се прилага за лечение на всичко – от рак, до кожни заболявания. Дори върху деца. В затворени групи и общности невярващите в традиционната медицина се лекуват сами и отричат съвременната медицина.
„Ние имаме силата и задачата да споделяме тази светлина на всички останали, защото времето е дошло. Няма време да се крием. Бъдещето е тук. Нашата задача е да светим. Бъдете факли за света около вас. Сега трябва да Ви разкажа за тези три елемента. Це Де Ес, хлорен диоксид идва от ММС. ММС е минерал миракъл солюшън“, казва „гуруто на сектата“ Росен Бакалов, един от хората, които пропагандират използването на белина като лечебно средство.
Последователите на Ем ЕМ Ес използват хлорния диоксид срещу COVID-19, твърди бТВ.
Хлорният диоксид е напълно легално вещество, използва се като дезинфектант и може да се купи от всеки. За да нямат проблем с властите, продавачите не го рекламират като лекарство, но упътват потребителите към групите в социалните мрежи. И може да се поръча 100 милилитра концентрат за 43 лв.
Според шефа на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов, пиенето на тези разтвори може да доведе до много тежки и дори фатални последици.
*
Светът винаги е бил пълен с идиоти, не бъдете част от тях. Мислете. Да пиеш белина защото си „просветен“ и искаш да бъдеш факел за света, е като да запалиш с него съчките на кладата и да изгориш поредния окаяник, защото така ще му пречистиш душата. За жалост, през вековете и такива идиотизми са се случвали.
Обаче, к`о да ги пра`им сега тези 10 000 борещи COVID-19 с белина!?
Нищо, освен да им рекламираме водата на Дамбалъ. И да не оздравеят, поне със сигурност няма да се гътнат.
Колко добре беше преди две години и как всичко се обърна наопаки.
Един, който тръбеше, че COVID-19 не е нещо страшно, нещо като грип е, след като го направиха шеф на борбата с коронавируса почна да плаши с „яко умиране“, „Чували с трупове“… Как да не откачи човек?
После математици почнаха да дават акъл как да се пазим и т. н.
Тези 10 000 са жертви на онези, които яко си променят мненията и яко се правят на шамани. И яко палят кладите…
На снимката: Дамбалъ в края на ноември м.г. Десетки маски са накичени по храстите от посетители, дошли да си напълнят от мистичната вода

COMMENTS

WORDPRESS: 0