И без звездите на Алена знаем, че иде реч за война

24rodopi.bg/Коментари Новият парламент се събира за клетва в 10 часа на 12 април. С час по-късно от обичайното време и… астроложката Алена се развихр

24rodopi.bg/Коментари

Новият парламент се събира за клетва в 10 часа на 12 април. С час по-късно от обичайното време и… астроложката Алена се развихри.

„Овенът като Слънчев знак се комбинира в часа на свикването на НС с асцедент в Близнаци. Само по себе си съчетанието предполага разбирателство и желание за полезни промени. Но Марс е в дома на асцедента, което означава война и пак война на думи, постоянно противопоставяне и изблик на негативни емоции“, казва „партийната астроложка“, както я нарича старо и младо из социалните мрежи.

„Преди да е родено, 49-ото НС вече е орисано на трудности заради своя пореден номер, неочаквани и непреодолими препятствия, свързани с управлението на държавата, неспособност за градивни начинания, емоция, замъгляваща разума. Политическата криза се затвърждава. Вибрацията на деня е на общителност, но уви, отново с доказано неподходящи хора, а това Народно събрание е изтъкано от такива – преобладаващо неспособни да намерят допирна точка и разбирателство“, допълва Алена.

Това е за ден Първи. Всичко изречено дотук можеше да се анализира и без рубриката „Звездите ми го говорят“. Всяка разсъждаваща електорална единица е наясно. Особено в онази част от над 60 на сто негласуващи. „Неподходящи хора, орисано на трудности, неспособност за градивни начинания“ – този анализ Алена трябва да прави при обявяването на листите с кандидати. Не след това. По-удачно ще е. Политкоректно, че и звезднокоректно. Комбинации и асцеденти също са безсмислени. Дори и в тънкия намек в чий дом бил Марс, което означава война.

Войната е на прага и с единия крак почти сме преминали. Звездите са безсилни. Трябва воля, за да се спре безумието.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0