И банката „путинизирана“, че и бирата „тоталитарна“…

И банката „путинизирана“, че и бирата „тоталитарна“…

Един Методи искал да направи дарение за Украйна. Отишъл в банката, превел парите, а в графата „общи пояснения“ написал „Слава на Украйна. Долу диктато

Един Методи искал да направи дарение за Украйна. Отишъл в банката, превел парите, а в графата „общи пояснения“ написал „Слава на Украйна. Долу диктатора Путин”. По-късно му се обадили от финансовата институция и му рекли, че не могат да пуснат превода, понеже бележката съдържала пропаганда.

И това този Методи, известен с политическото си хамелеонство, разказал на един журналист, бивш агент на комунистическата Държавна сигурност.

Медията го пита: Приемате ли случилото се като поредно доказателство за това, че държавата ни се намира под контрола на Путин и неговото управление?

Пък той отговаря: Да, това доказва, че България е путинизирана държава. Путинизирани са даже и такива независими институции като банките.

Същият Методи искаше да се въведе пълна забрана на комунистическите символи-петолъчки, сърпове, чукове и прочие.

Аха от „Хайнекен“ да ни спрат вноса на бира. Че нали се сещате каква гнусна червена петолъчка се кипри на бранда им. От агитката на ЦСКА пък и те аха да почнат да лепят черен етикет на фланелките заради звездата.

Тези последните са естествено шега. Ни на компанията, ни на феновете им дреме за Методи.

Голяма путинизация е настанала, така да знаете… „И затова, ако искаме да осигурим националната сигурност и тази на народа ни, трябва да се проведе депутинизация“, довършил Методи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0