Храни Цецо да те хибридва или заплюване на партийни кадри

24rodopi.bg/Политика/Коментари Едно време все най-дебелият заставаше на вратата. Не че искаше, такова бе правилото. Хем не може да тича, хем обемът

24rodopi.bg/Политика/Коментари

Едно време все най-дебелият заставаше на вратата. Не че искаше, такова бе правилото.
Хем не може да тича, хем обемът му защитава по-добре рамката.
Теорията на уличния футбол. От който са тръгнали най-големите. Значи правилото е важно. Изгониш ли го от игра обаче, мигом започва да плюе по своя отбор и става от другите.
 
***
Махленски прочит на „републиканската“ политика на Цецо Цветанов.
Натиреният Втори не пропусна да оплюе Бойко Борисов в поредното си негледаемо участие из ефира на т.нар. нац. телевизии. Толкова незабележим, че чак пиарите му се чудят какво да правят и бълват ли бълват прессъобщения до медиите. Пък която върже.
Хора като Цветанов са ясни.
Ако не беше Борисов, те още щяха да разнасят кафета из кабинетите на някое ведомство. Но след ерата „Бях дясна ръка и най-близо до задника на лидера“, съден и оневинен за всичко, Цветанов е интересен персонаж.
Рекъл: „Никой не знае има ли справедливост, има ли възмездие. Държавните институции през последните години не работят и затова общественото одобрение към тях е слабо и сме свидетели на различни по вид криминални престъпления“.
А сега ето думите на съдия от Родопите по повод същата тази ера „Цветанов“, когато бе начело на МВР: „Никога не сме имали толкова много искания за СРС“.
Може би така Цветанът на Бойко бореше хибридните атаки. Защото дума и за тях: „По време на предизборната кампания се дадоха политически обещания, които стигнаха до тези, които бяха атакувани хибридно. За голямо съжаление никой не изследва хибридните атаки, които стигат до цялото общество“.
Ако някой може да разтълкува това нещо, то той е повече нещо от другите неща. Това последно изречение е в стил Цецо.
От целия анализ за изборите на човека, спечелил на бас часовника на Бойко (или бе обратното), разбираме, че доскорошният вожд е притиснат, до стената, имало хибридни атаки (незнайно къде и защо, може би от пишлегарите „руснаци“, дето пускали сигнали за бомби), и някакви евроатлантически буламачи, представени като приоритети.
Това дори Цветанов не може да обясни какво означава.
Но, Борисов да си е мислил навремето. Апропо, Цецо на няколко пъти хвали потенциала на хората в партията. Готви се да прилапа някой и друг член, може би.
Борисов да е мислил.
И последно от изказването му: „Обществото остава неинформирано и заблудено, а при ниска избирателна активност всички механизми сработват за купен и контролиран вот, затова и Борисов е първи на изборите“.
Цветанов ли няма да знае…
Не му е леко и на Борисов.
Особено с бившите, дето ги изапартаментва чрез властта. Работата е „Храни Цецо да те хибридва“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0