Ходжата-комарджия изтрещя: Моля се да умрете в катастрофа с децата си!

24rodopi.bg/Коментари „Късметът е винаги с мен. Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не ут

24rodopi.bg/Коментари

„Късметът е винаги с мен. Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не утре – другата седмица, и така. Просто човек трябва да вярва“.

Това произнася Алейдин Тахиров, който нарича себе си „най-младият ходжа в страната“. Думите са по повод печалбата му от десетки хиляди лева от играта Еврошанс, произнесени през 2014 година. Обяснява, че навсякъде, където отиде, намира пунктовете на Евробет и играе.

Цитат от организаторите на лотарията.

Защо обикаля страната Алейдин? Защото е ходжата, който „лекува“. Разваля магии, спрява се с алкохолизъм, хазартна зависимост. Срещу пари, разбира се

Така се рекламира ходжата, завършил духовното училище в Шумен.

„Вземам различно навсякъде – 50, 80,100 лева. В Кърджали повече, че турчолята имат повече пари“, казва пред репортери преди години Алейдин.

Преди дни 24rodopi.com пусна снимка на „младия ходжа“, който играе в казино, докато по телефона уговаря поредния клиент, на когото да „помогне“ срещу 100 лева. Дали ще го лекува от хазарт, не се знае.

След публикацията ни, Алейдин започна да сипе заплахи и клетви на редакционния ни телефон.

„Ще се моля по пет пъти на ден да загинете в катастрофа, заедно с децата си!“. Това са само част от клетвите на Алейдин.

Оставяме ги без коментар.

Само ще припомним, че преди месеци една къща изгоря в село Бенковски. Сигнал бе подаден навреме благодарение на вярващи, които тъкмо си тръгвали от джамията след вечерната молитва и видели пламъците. Именно те са спасили спящите в нея родители на… Алейдин.

COMMENTS

WORDPRESS: 0