Хасан Азис търси подкрепа за Рамадан Аталай в ресторант край Момчилград!

24rodopi.com/Политика Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис търси подкрепа за депутата от 1997 година Рамадан Аталай, като за „мръсната работа“ по съ

24rodopi.com/Политика

Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис търси подкрепа за депутата от 1997 година Рамадан Аталай, като за „мръсната работа“ по събирането на подписи я вършат бизнеспартньорът му Ахмед Моллахасан, с който са и роднини, и бившия народен представител от квотата на алианите Мустафа Хасан.

„Хасан ни се обади да отидем в комплекс „Маказа“ край Момчилград, където ни очаквали Моллахасан и Ахмед. Там ни дадоха лист хартия, за да го подпишем. Казахме, че ние подкрепяме прочистването на ДПС от хора, които не работят, от корумпирани, от интриганти и т.н. и няма как да се  подпишем в подкрепа на човек, който е депутат от 27 години“, разкриха пред 24rodopi.com двама от учредителите на ДПС в област Кърджали.

Припомняме, че областното ръководство на ДПС в Пловдив сне доверието от Аталай за слаби резултати на изборите на 9 юни. Пловдивчани настояват ветеранът от квотата на алианите да напусне 50-ото Народно събрание, в което влезе от списъка в 17-ти Пловдивски избирателен район.

COMMENTS

WORDPRESS: 0