Хасан Азис покани Нургюл Салимова на партия шах в Кърджали

Хасан Азис покани Нургюл Салимова на партия шах в Кърджали

24rodopi.bg/Общество Вицешампионката по шах Нургюл Салимова бе посрещната в централата на ДПС. „Председателят на партията Мустафа Карадайъ предаде н

24rodopi.bg/Общество

Вицешампионката по шах Нургюл Салимова бе посрещната в централата на ДПС.

„Председателят на партията Мустафа Карадайъ предаде на Нургюл Салимова специалните поздрави на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и й пожела много здраве, успехи и нови победи на предстоящите състезания.

В лично качество, а и като кмет на Кърджали, имах честта да поканя Нургюл да гостува в града ни и да проведе редица срещи с клубовете по шах в Кърджали. Гордеем се с нашите млади таланти в различните спортове, и това ще е акцент в работата на местната власт през следващите години“, посочи кметът на Кърджали Хасан Азис.

В срещата участваха още зам.-председателят на 49-ото НС Филиз Хюсменова, председателят на парламентарната Комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта Небие Кабак, зам.-председателят  на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хатидже Георгиева, както и лидерът на Младежко ДПС и народен представител Сезгин Мехмед.

COMMENTS

WORDPRESS: 0