Хасан Азис подари екскурзия на 50 ученици, участвали в Месеца на Испания

24rodopi.bg/Образование Група от 50 ученици с трима ръководители от СУ ,,П. Р. Славейков“ посети Седемте Рилски езера и Рилския манастир. Настаняване

24rodopi.bg/Образование

Група от 50 ученици с трима ръководители от СУ ,,П. Р. Славейков“ посети Седемте Рилски езера и Рилския манастир. Настаняването, изхранването и превозът на участниците бяха осигурени от кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис като  награда на ангажираните в събитията ученици и за усилената им работа по време на Месеца на Испания в Кърджали под наслов “Почувствай Испания“, проведен през месец май като съвместна инициатива на Община Кърджали и посолството на Кралство Испания в България.

Деца и младежи на различна възраст от СУ „П. Р. Славейков“ споделиха възхищението си от всичко, което са видяли в Рила. Изкачването до езерата за тях е както предизвикателство, така и неповторимо преживяване. Панорамната гледка от лифта, близостта с дивата природа, посещението на Рилския манастир в съчетание с весела компания, игри под небето и градушка за късмет зареждат учениците и техните ръководители с енергия и те са готови за нови подвизи.

Съвместните проекти на Община Кърджали и училището за шампиони ще продължат и през новата учебна година.

COMMENTS

WORDPRESS: 0