Хасан Азис: 33 години ДПС пази демокрацията в България!

24rodopi.bg/Политика „Всяко наше слово трябва да започва с благодарност към първоучредителя и създателя   на ДПС-почетния ни председател д-р Ахмед До

24rodopi.bg/Политика

„Всяко наше слово трябва да започва с благодарност към първоучредителя и създателя   на ДПС-почетния ни председател д-р Ахмед Доган. Ако на една политическа партия учредителите не се приемат като продължители, тази политическа партия няма настояще и бъдеще. Ако една политическа партия няма до себе си поколения партийци, участващи в политическия живот на страната, тя няма бъдеще“.

Това обяви зам.-председателят на Движението и кмет на Кърджали Хасан Азис пред десетки, събрали се да отпразнуват 33 години от създаването на структурата на ДПС в Кърджали.

„Тук се крие тайната за 33 години успех на ДПС! Всичко това дължим на визионерството на почетния ни председател д-р Ахмед Доган, на продължителите на идеята ДПС и на председателя ни Мустафа Карадайъ. 8 януари за нас е празник, празнуваме създаването на ДПС – Кърджали. Кърджалийската организация през тези 33 години заслужава всичко, което е постигнала – успехите си, отговорността и развитието на нашия регион и България. За 33 години ДПС започна своят път от затворите стигна до Народното събрание, до Брюксел, до Страсбург, стигна до сърцата на хиляди български граждани в страната и чужбина. Няма друга политическа партия на политическата сцена в страната, която да се похвали с този факт. ДПС изпреварва времето, ДПС задава нови критерии за развитието на нашето общество, ДПС задава нови обществени ценности в нашето развитие. ДПС говори за заедност, толерантност, свобода и права. Движението за права и свободи се основава на учредители, на продължители, на политически репресирани и младежи. На хората, които носят отговорността, им предстои да поемат следващите задължения за развитието на нашата страна. Аз знам, че ще се изправим пред много нови предизвикателства, но ние сме готови. Ние сме го доказали във времето. Доказали сме, че ДПС 33 години гради, развива и пази демокрацията в България!“, посочи още Хасан Азис.

COMMENTS

WORDPRESS: 0