Google Analytics до 24rodopi.com: През март имахте 288 хил. потребители, през април се завърнаха 76,9 хил.

Google Analytics до 24rodopi.com: През март имахте 288 хил. потребители, през април се завърнаха 76,9 хил.

През март имахте 288 хил. потребители, през април се завърнаха76,9 хил., което означава, че 41.04% от потребителите ви са се завърна

През март имахте 288 хил. потребители, през април се завърнаха76,9 хил., което означава, че 41.04% от потребителите ви са се завърнали в сайта Ви.
Това пишат от световния лидер в измерването на трафика на сайтове Гугъл Анализ (Google Analytics) до 24rodopi.com относно постигнатия брой потребители за месец април. За сравнение ще посочим, че най-четените национални сайтове имат между 1 и 1,25 млн. месечни потребители.
Благодарим за доверието, уважаеми читатели! Вие търсите истинските новини, а всеки от екипа на 24rodopi.com работи така, че те да достигнат до вас по-бързо, по-качествено, с повече видео кадри.
Толкова сме погълнати от работа, че не сме обърнали внимание на писмото на Гугъл анализ в началото на месеца. То е поздравление за поредното постижение с уникални потребители с възходящ тренд.
За нас най-важното е, че сме достигнали до всеки дом с интернет в Източните Родопи и до десетки хиляди кърджалийци по света (без оптимизации, без платен трафик, без манипулации, само с новини и то на платформата на блогспот), но нека си уважим и писмото!
На снимките: Писмото на Google Analytics с данните за месец април. Снимка на посещенията в 24rodopi.com в 13:55 часа на 21 април – 3 017 потребители в този момент. Другите сайтове няма 3 000 потребители за цяло денонощие.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0