Голаджията Ахмедов предпочете „Славия“ пред „Арда 1924“

Голаджията Ахмедов предпочете „Славия“ пред „Арда 1924“

24rodopi.bg/Спорт Нападателят Ахмед Ахмедов, който преди седмици се раздели с ЦСКА, ще продължи кариерата си в „Славия“. Роденият в бургаското село П

24rodopi.bg/Спорт

Нападателят Ахмед Ахмедов, който преди седмици се раздели с ЦСКА, ще продължи кариерата си в „Славия“. Роденият в бургаското село Планиница нападател е получил обаждания от „Локомотив“ (Пловдив), „Хебър“ (Пазарджик) и „Арда“ (Кърджали), но е избрал „Славия“ предвид високите амбиции и високото класиране в последния шампионат, пише БТА.

Ахмедов има амбиции да излезе и зад граница, което му е било обещано от собственика на „белите“ Венцеслав Стефанов по време на разговора им преди седмица.

Снажният таран, роден през 1995-а година, имаше проблеми с контузия, която го извади от терена за доста време. Но по време на скъсената това лято подготовка от Славия ще работят допълнително с него, за да влезе максимално бързо във форма.

Кариерата на Ахмедов стартира в „Черноморец“ (Бургас), чийто юноша е, след което се мести в ПФК „Бургас“, прави три добри години в „Поморие“, откъдето пък отива в „Дунав“ (Русе). От 2020-а година е футболист на ЦСКА-София, където обаче записва едва 23 мача. За този период е преотстъпен в „Нефтчи“ (Баку), с който печели шампионската титла на Азербайджан с негов гол в последния мач.

COMMENTS

WORDPRESS: 0