Глиги – господин за един ден в политиката, но ти иде да изкрещиш „Душевните уроди, които искат власт“

Петър Калчев/24rodopi.bg/Коментар/Общество Завъртя се едно видео в социалните мрежи, което е меко казано скандално. Главен герой е някакъв с прозвище

Петър Калчев/24rodopi.bg/Коментар/Общество

Завъртя се едно видео в социалните мрежи, което е меко казано скандално. Главен герой е някакъв с прозвището Глиги в либералните среди. Същият е от „зелените“, а в момента бил на фронта в Украйна. Незнайно е какво точно прави там предвид уменията му в IT сферата. Вероятно пере вмирисаните чорапи на останалите доброволци. Изповядва и тезата за некъпане като част от антируските санкции.

Същият е в групата на „умните и красивите“, които смятат себе си за най-полезната част от обществото, което по-същество е глупаво и трябва да се управлява от тях.

Та, във видеото Глиги участва в някакъв форум на „Българско либертарианско общество“. Стиска една бира на микрофона, а до него водещият леко залита, явно добре хидратирал организма. И Глиги почва да говори за ултралибералната идея. За правото на родители да убиват „деца уроди“. За правото им да си продават новородените на други семейства или пък за органи. За него било „Ок“, щом не е неговото дете. Личен избор на родителите…

Навсякъде има подобни фашизоидни елементи, пък били „зелени“, „пембени“, все тая.

Проблемът в случая е, че същият този Глиги е кандидат за народен представител. И от от формация, която вече се облажила от участието във властта.

Правете си изводите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0