Герои на България ли са Доган, Пеевски и другите от списък „158“?

Герои на България ли са Доган, Пеевски и другите от списък „158“?

24rodopi.bg/Коментари Опасният за Украйна Костадин Костадинов опасен ли е и за България? Това е големият политически въпрос на деня. Разбира се, ни

24rodopi.bg/Коментари

Опасният за Украйна Костадин Костадинов опасен ли е и за България? Това е големият политически въпрос на деня. Разбира се, нищо не може да се сравни с лудостта на цените в страната през март 2022-ра, но политиците са с друго мислене.

Депутати от управляващата коалиция поискаха информация от службите защо български депутат е с черен печат и има ли рискове за националната сигурност. Ако в Народното събрание има хора, които прокарват интереси на чужда държава, то смятаме, че това е истинска заплаха за България, обяви от парламентарната трибуна народният представител от „Продължаваме промяната“ Росен Костурков.

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов се завърна преди четири дни от Болгоград и обяви, че Украйна му е сложила черен печат и му е забранила да влиза в страната в следващите 10 години.

„Не ни е известно в историята на НС да е имало друг такъв случай, в който народен представител да получи черен печат, т.е. забрана за пребиваване в свободна и демократична държава“, отбеляза Костурков.

Новобранска работа, неосведоменост.

През 2016-2017 г. на 158 български граждани, занимаващи се с политика, им беше забранено да влизат в Турция. Първо от границата върнаха председателя на парламентарната група за приятелство „България-Турция“, после 24rodopi.com направи разкритията за цял забранителен списък, като тогавашният външен министър Даниел Митов потвърди новината ни.

На дувар на ГКПП „Капъкуле“ не беше закачен такъв списък, но се знаеше, че №1 в него е Ахмед Доган, следват Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, депутатите на ДПС, общинските кметове в смесените региони и други лица, които пречеха на курса на управляващата в Турция „Партия на справедливостта и развитието“ на Реджеп Тайип Ердоган да си има представителство в българското Народно събрание чрез проекта „ДОСТ“.

Технологията на този списък е много интересна, както и „театърът на границата“ с връщането обратно в България на хора, които просто бяха против лансираната от турски министри партия ДОСТ да прескочи 4-те процента и да стане партньор на ГЕРБ в следващото управление на България, но не детайлите са целта на тази дописка.

Днес, следвайки елементарната парламентарна логика – „добрият“ Зеленски, „лошият“ Путин, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е сочен за опасен и за България.

През 2016-2017 г. в Народното събрание „лошият“ беше Ердоган, което по същата елементарна парламентарна логика, която властва и в това издание на Народното събрание, означава да бъдат признати за герои на България Ахмед Доган, Делян Пеевски,… В крайна сметка тогава имаше заплаха за националната сигурност, твърдяха го всички държавни институции.

Кои са опасни за националната сигурност на страната, всъщност? Хората, прокарващи чужди интереси. Да, това е факт. А, политиците, които припкат до чужди посолства през ден, а какво се случва в кабинетите там не става достояние на обществото?

Всички помним къде Лютви Местан потърси „убежище“ след като бе отстранен от загрижената за националната сигурност партия ДПС. Знаем, видяхме и за опашките пред една друга амбасада, под претекст „атлантическо партньорство“.

Та, внимавайте с посолствата, те са „клубове по интереси“, но не български. Отнася се за всички, изказващи се от трибуната на НС.

COMMENTS

WORDPRESS: 0