ГЕРБ: На тази мъка трябва да се сложи край, внасяме вот на недоверие към кабинета „Петков“

ГЕРБ: На тази мъка трябва да се сложи край, внасяме вот на недоверие към кабинета „Петков“

24rodopi.bg/Политика ГЕРБ внася вот на недоверие към правителството, обяви на извънреден брифинг зам.-председателят на партията Томислав Дончев. "На

24rodopi.bg/Политика

ГЕРБ внася вот на недоверие към правителството, обяви на извънреден брифинг зам.-председателят на партията Томислав Дончев.

„На тази мъка трябва да се сложи край. Тази глава от българската политика ще е позорна. Единственото, което можем да направим, е да е кратка“, каза Дончев.

„Провалът на това правителство е комплексен и няма секторни измерения. Всъщност мащабите му са такива, че правителството няма с кого да се конкурира в модерната политическа история на България, то може да се конкурира единствено със себе си. В жестоката конкуренция между различните видове провали, то най-осезаемият такъв е в публичните финанси и икономиката. Не само поради мащабите му, не само заради числата от статистиката, а поради това, че този провал се усеща от всеки български граждани“, отбеляза още №2 в ГЕРБ.

От ГЕРБ са събрали всички нужни подписи за внасяне на вот на недоверие в парламента, като това ще стане още утре, поясни председателят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0