ГЕРБ: „Изчегъртан“ за втори път! Иван Гавазов освободен от Пътното

ГЕРБ: „Изчегъртан“ за втори път! Иван Гавазов освободен от Пътното

Директорът на Областното пътно управление в Кърджали инж.Иван Гавазов е „изчегъртан“ за втори път от новите управляващи. АПИ го освободи отново по-мал

Директорът на Областното пътно управление в Кърджали инж.Иван Гавазов е „изчегъртан“ за втори път от новите управляващи. АПИ го освободи отново по-малко от два месеца след като бе възстановен на поста със съдебно решение, обявиха от пресцентъра на местната структура на ГЕРБ в Кърджали.

Миналото лято служебното правителство изхвърли Гавазов по сигнал с дискредитиращо съдържание, а съдът отмени отстраняването му като незаконосъобразно и го върна на работа, припомнят от партията.

Междувременно в писмо до АПИ авторката на доноса срещу него публично се отрече от думите си, заяви, че е била подведена, съжалява за постъпката си и моли писмото й да не се взема под внимание, посочват още от ГЕРБ.

„Сега кабинетът „Петков“ повтаря същата формула за политическа саморазправа спрямо специалисти, „уличени“ в принадлежност към ГЕРБ. Иван Гавазов е освободен, считано от 17 март, с напълно несъстоятелни мотиви, касаещи спазването на работното време и ползването на служебен автомобил, които предстои да бъдат оспорени в съда. Той е категоричен, че зад уволнението му стоят корпоративни интереси и ще търси правата си по съдебен ред. Ще се обърне към прокуратурата и към европейските правозащитни органи заради упражнената върху него политическа репресия“, посочват още от партийната структура.

24rodopi.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0