ГЕРБ: Цвета Караянчева в Изпълнителната комисия на партията

ГЕРБ: Цвета Караянчева в Изпълнителната комисия на партията

24rodopi.bg/Политика Областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева бе преизбрана за член на Изпълнителната комисия - висшият колективен орган на

24rodopi.bg/Политика

Областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева бе преизбрана за член на Изпълнителната комисия – висшият колективен орган на партията, на проведеното 7-о Национално събрание. Лидерът Борисов открои работата й в един изключително труден регион  като Кърджали и припомни случая с арестите в Кирковско миналото лято.

Форумът прие отчета на Комисията за последните 4 г и направи една персонална промяна в състава й – на мястото на д-р Даниела Дариткова влезе Делян Добрев. Присъстващите над 900 делегати от цялата страна гласуваха единодушно Бойко Борисов да остане начело на ГЕРБ и приеха Декларация за подготовка за предсрочни парламентарни избори в името на стабилността в държавата и връщането към нормалността. 31 активисти на ГЕРБ от област Кърджали бяха на събранието. Специален гост бе председателят но групата на ЕНП в европарламента Манфред Вебер, а генералният секретар на европейската десница Антонио Лопес отправи видеобръщение. 

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0