Георги Дяков е кърджалийската номинация за евролистата на „Възраждане“

24rodopi.bg/Политика Общинският съветник от „Възраждане“ Георги Дяков ще бъде номинацията от Кърджали за включване в евролистата на партията за предс

24rodopi.bg/Политика

Общинският съветник от „Възраждане“ Георги Дяков ще бъде номинацията от Кърджали за включване в евролистата на партията за предстоящия вот за Европейски парламент.

Това обявиха пред медиите от местната структура.

„България наистина трябва да бъде равноправен член на ЕС. Да бъдем равни на всеки белгиец, германец, французин, защото ние не сме по-долу от тях. Това ще бъде моята борба“, обяви Дяков.

Заедно с него пред медиите застана и общинският съветник Анета Георгиева.

За себе си 38-годишният Дяков каза, че има опит в работата с чужденци. Посетил е и над 40 държави, владее няколко чужди езика.

По думите му една от основните цели на партията в Европарламента ще бъде гласът на България да бъде чут в Европа и да започнем действия по предоговарянето на условията, които не са изгодни за страната ни, по договорите по членството ни в съюза.   

„В Европарламента „Възраждане“ ще постави и въпроса за приемането ни в еврозоната и спасяването на лева като национална валута“, допълни Анета Георгиева, която е и председател на структурата на политическата организация в града.

COMMENTS

WORDPRESS: 0