Гъзария: Дрогираният гурбетчия, който ще плати 42 бона за „Порше“, наел колата преди сватбата си!

Гъзария: Дрогираният гурбетчия, който ще плати 42 бона за „Порше“, наел колата преди сватбата си!

24rodopi.bg/Общество Чернооченецът, който трябва да плати най-голямата глоба до момента в региона заради шофиране след употреба на дрога, всъщност е

24rodopi.bg/Общество

Чернооченецът, който трябва да плати най-голямата глоба до момента в региона заради шофиране след употреба на дрога, всъщност е бил с автомобил под наем.

Както 24rodopi.com първи писа, жителят на чернооченско село ще трябва да се бръкне с 42 997 лева за „Порше“-то, което управлявал. Това е стойността на автомобила, оценен в хода на досъдебно производство.

33-годишният мъж бил спрян на 26 декември м.г. на главния път в района на Черноочене. Направеният тест с техническо средство отчел положителен резултат за кокаин. Съдът в Кърджали наказа водача с условна присъда от 6 месеца „лишаване от свобода“, както и глоба в размер на 600 лева. Шофьорската му книжка бе отнета за година. Той трябва да плати и стойността на автомобила.

„Порше“-то било „Рент а кар“. Мъжът се върнал от чужбина, за да стяга сватба, научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници. Той наел колата за няколко дни докато е в родния край.

На снимката: Мястото, където е бил спрян за проверка

COMMENTS

WORDPRESS: 0