Футболисти от Крумовград получават заплахи в социалната мрежа

24rodopi.bg/Спорт Играчи на футболен клуб „Левски 2005“, който е в процедура да се преименува на „Крумовград“, са получавали заплахи в социалната мре

24rodopi.bg/Спорт

Играчи на футболен клуб „Левски 2005“, който е в процедура да се преименува на „Крумовград“, са получавали заплахи в социалната мрежа.

„Да, за нещастие, вярно е. Получават такива съобщения, което не е никак приятно. Срещу нас, аз не правя изключение, се излива много омраза, когато гостуваме някъде. Не разбирам защо е така – ние сме български отбор, защо трябва българи да обиждат грозно други българи?! На мачовете в Трета лига понякога има много негативна емоция, а футболът е една игра. Основната ни цел е да радваме зрителите, даже има такъв надпис на нашия стадион в Крумовград. Заплахи, обиди – неприятни неща. Създаде се някаква грешна представа, че ние сме богаташите, златарите, които едва ли не имат запазено място за Втора лига. Няма такова нещо, работим скромно и се учим от грешките си. В съставите на опонентите ни има доста опитни футболисти, играли в efbet Лига, така че нека гледаме реално на нещата и не се създават митове“, твърди треньорът Стефан Генов пред спортния сайт „Спортал“.

„Трябва да призная, че Крумовград не е най-желаната от футболистите дестинация, защото те искат да са в голям град, който да не е в периферията, да има дискотеки и молове, където да ходят. При нас има природа, спокойствие – идеално място за един млад футболист да тренира и да се развива. Беше трудно, както казах, но започнахме и набрахме скорост“, посочва още специалистът.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0