„Форд“ се блъсна в скат

24rodopi.bg/Регион 47-годишен катастрофирал по пътя от Момчилград към Крумовград, в землището на село Кременец. Инцидентът станал в сряда около 8,30

24rodopi.bg/Регион

47-годишен катастрофирал по пътя от Момчилград към Крумовград, в землището на село Кременец. Инцидентът станал в сряда около 8,30 часа, съобщиха от полицията. На завой водачът загубил контрол над управлението на лек автомобил „Форд“ и се блъснал в скат. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

Водач забрави за „Гражданска“

Нерегистрирано моторно превозно средство било установено при специализирана операция на територията на РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Полицейски служители проверили в Кърджали лек автомобил „Сузуки“, управляван от 63-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. По случая е образувана проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0