Фатих Осман събра над 100 бизнес дами за 5 години “Faith in Fatih”

Фатих Осман събра над 100 бизнес дами за 5 години “Faith in Fatih”

24rodopi.bg/Общество За ценителите на лукса, клуб “Bacardi” в Кърджали придаде нов облик на своето заведение, и стана домакин  на първото по рода си 

24rodopi.bg/Общество

За ценителите на лукса, клуб “Bacardi” в Кърджали придаде нов облик на своето заведение, и стана домакин  на първото по рода си  събитие “Фешън Брънч”. То се състоя със съдействието на едни от водещите имена от местните бизнес среди. На елегантното соаре присъстваха над 100 дами, които се потопиха в приказната обстановка, по нищо неотстъпваща на събитията във водещи европейски столици. На партито присъстваха редица бизнес дами, едни от най-изявените ценителки на модата, които бяха омагьосани от музиката на саксофониста Николай Бобчев. Зад този нов моден проект стоят професионалистите от KSK LuxuryEvents, декорите бяха дело на  Swan events organization, за вълшебството от букети се погрижиха от Roza Atelie, кетъринга бе от „Комплекс Маказа” , а екипът на фотографа Тургай Гювен засне светското събитие.


Допълнително настроение и възхита внесе и дрескода на „Фешън Брънч“, дело на известния кърджалийски дизайнер Фатих Осман. Именно в центъра на родния си град той отпразнува и 5-ата годишнина от създаването на собствения си моден бранд Faith in Fatih. Фатих за отрицателно време стана едно от най-предпочитаните имена в родния шоубизнес, спечелил безспорното доверие на имена от ранга на Преслава и още куп родни знаменитости. “Безкрайно съм развълнуван от факта, че имам удоволствието да съм част от подобно мащабно, и първо по рода си събитие в родния ми град. Няма нищо по приятно от това, да можеш да видиш как хора от различни браншове могат да седнат на една маса, и със своята харизма да създадат една наистина невероятна атмосфера. Щастлив съм, че повода съвпадна и с петата годишнина от стъпването ми за първи път на модния небосклон. Чувствам се поласкан да съм сред толкова изискани жени, които смело се доверяват на “Faith in Fatih”, за да изглеждат повече от неотразимо. Надявам се събитието да стане традиция“, изрази своите емоции младия дизайнер.

Колекцията за пролет-лято 2023 на Faith In Fatih налага цветове и материи, с които българската жена ще изглежда едновременно елегантна, a и в крак с последните модни тенденции. Преобладават пастелните тонове на цветовете- синьо, розово, зелено, лилаво. А кройките са несравнимо лежерни, повлияни от бохемската същност на младия дизайнер.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0