Ето къде ще е най-големият купон в Кърджали!(снимки)

Ето къде ще е най-големият купон в Кърджали!(снимки)

Започна изграждането на Детския приключенски въжен кът в парк "Простор". Изпълнителите на проекта увериха, че ще приключат работа до 20 декември. Тов

Започна изграждането на Детския приключенски въжен кът в парк „Простор“. Изпълнителите на проекта увериха, че ще приключат работа до 20 декември.

Това е коледният подарък на общината за децата на Кърджали, каза кметът д-р инж. Хасан Азис.

Пак деца, младите фотографи от Общинския детски комплекс, запечатаха този безспорно важен, а някои го нарекоха и исторически за Кърджали момент, в своите снимки на строящото се развлекателно съоръжение.

Изграждането на Детския приключенски въжен кът в парк „Простор“ кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис анонсира още по време на градското тържество по запалването на светлините на коледните елхи в Кърджали. „Започва да се реализира един специален /пореден/ подарък за децата на Кърджали, а това е Детски приключенски въжен кът в парк „Простор”. Той ще бъде изграден в дните до Коледа”, каза по време на тържеството по запалването на светлините на коледната елха в Кърджали и официалното откриване на Коледния базар в центъра на родопския град кметът д-р инж. Хасан Азис.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0