Ерол Мюмюн: Още през тази година сме амбицирани да изградим нови съоръжения, нека виждаме повече спортуващи деца в Кърджали!

Ерол Мюмюн: Още през тази година сме амбицирани да изградим нови съоръжения, нека виждаме повече спортуващи деца в Кърджали!

24rodopi.bg/Спорт Общинският стадион „Горубсо“ в Кърджали отново бе домакин на детски футболен турнир. Кметът на общината Ерол Мюмюн връчи медалите и

24rodopi.bg/Спорт

Общинският стадион „Горубсо“ в Кърджали отново бе домакин на детски футболен турнир. Кметът на общината Ерол Мюмюн връчи медалите и купите на най-добрите.

„Убеден съм, че в Кърджали участниците освен да се забавляват на футболния терен имаха възможност да създадат и много нови приятелства. На церемонията по награждаването заявих, че в този турнир няма загубили, а само победители. Именно защото спортът учи децата да преодоляват трудностите и да постигат своите цели с много упоритост, дисциплина и труд. Затова и спортът е приоритет за Община Кърджали. Неслучайно още през тази година сме амбицирани да изградим нови съоръжения, които да бъдат от съществена полза за развитието на нашите деца.

Още веднъж пожелавам успех на спортните ни клубове, за да виждаме все повече трениращи деца и състезатели в Кърджали“, посочи кметът.

COMMENTS

WORDPRESS: 0