Ерол Мюмюн: Изключително вълнуваща и емоционална среща с наши изселници в Маниса (снимки)

24rodopi.bg/Общество Изключително вълнуваща и емоционална среща проведохме с наши изселници при визитата си в град Маниса, Република Турция, съобщи к

24rodopi.bg/Общество

Изключително вълнуваща и емоционална среща проведохме с наши изселници при визитата си в град Маниса, Република Турция, съобщи кметът на Кърджали Ерол Мюмюн.

„Информирах ги за проектите, които предстои да се реализират на територията на общината и които ще подобрят условията на живот на жителите на Кърджали и селата.

Те  дадоха и  свои предложения за развитието на родните си места. Поставиха ни  въпроси от различно естество. Сред акцентите беше и  актуалната политическа обстановка в България“, отбеляза кметът.

И още от него за днешната среща в Маниса: „Нашите домакини декларираха своята подкрепа за водената политика от ДПС. По време на  срещата се обединихме около мнението, че изселниците са мост между България и Турция, че трябва да запазим единството и заедността и да продължим да  бъдем опора един за друг и занапред. Като член на ЦОБ на ДПС благодарих от свое име и от името на председателите на ДПС Делян Пеевски и доц.д-р Джевджет Чакъров за тяхната  подкрепа през изминалите години“.

На срещата присъствали и областният председател на ДПС-Кърджали Ресми Мурад, народният представител Байрам Байрам, зам.-кметът на община Кърджали и председател на ОбС на ДПС Байрям Байрям, председателят на Общинския съвет в Кърджали Мухаррем Мухаррем и кметът на община Черноочене Айджан Ахмед.

#image_title

COMMENTS

WORDPRESS: 0