Емо Кременлиев: Момчетата са ядосани на резултатите, има мотивация за…

Емо Кременлиев: Момчетата са ядосани на резултатите, има мотивация за…

24rodopi.bg/Спорт „Всички са наясно, че ние играем мачове без значение за класирането ни, но не и без значение за честта на футболистите и името на к

24rodopi.bg/Спорт

„Всички са наясно, че ние играем мачове без значение за класирането ни, но не и без значение за честта на футболистите и името на клуба. Когато играем за честта си и името, това е най-важната битка. След слабите резултати всички ни е срам и ще гледаме по всякакъв начин да защитим името на „Арда“. Ще играем на 100% за победа! В интерес на истината през тази седмица сме имали четири тренировки. Няма как за толкова кратко време нещо да променим. Най-важното е да си изчистим главите след слабите резултати и напрежението и да се амбицираме за по-добри такива. Нормално е в отбора настроението да не е приповдигнато след лошите резултати. И футболистите са хора, които също преживяват всичко случващо се с отбора. Хубавото на тази игра е, че винаги идва следващата среща и можеш да победиш“.

Това обяви спортният директор на „Арда 1924“ Емил Кременлиев, цитиран от „Мач Телеграф“.

„Има мотивация в редиците. Момчетата са ядосани от тези резултати, които се натрупаха и ще искат да покажат, че това не е тяхното лице. Те искат да покажат това, което могат. Защото те наистина могат да играят футбол. Аз и колегите ми им помогнахме да не мислят за резултатите и да разсеят главите си. Те трябва да играят спокойно, показвали са вече, че могат да играят на добро ниво“, завърши той.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0