Елис Махмуд бе избрана за председател на женското дружество на ДПС-Джебел

Елис Махмуд бе избрана за председател на женското дружество на ДПС-Джебел

24rodopi.bg/Политика Днес се проведе отчетно-изборно събрание на женското дружество на ДПС в Джебел. Избрано бе ново 5-членно ръководство с председ

24rodopi.bg/Политика

Днес се проведе отчетно-изборно събрание на женското дружество на ДПС в Джебел. Избрано бе ново 5-членно ръководство с председател Елис Махмуд.

„Участвайте активно в инициативите на ДПС. Бъдете дейни, поставяйте си високи цели, реализирайте ги в името на по-доброто утре на Джебел. Пожелавам ви силно присъствие в следващия Общински съвет в Джебел“, с тези думи се обърна към присъстващите в събранието кметът на общината Неджми Али.

Визирайки бъдещия състав на разпоредителния орган на Джебел, кметът отбеляза, че в момента процентното съотношение мъже-жени в Общинска администрация е 65:35.

„Защо  да не сме по-активни  в обществено-политическия живот. Най-вече когато имаме такъв шанс. Все пак ДПС е партията, която дава такъв равен шанс не само на мъжете, но и на жените и младежите.

Освен това, в Джебел имаме нов модел и начин на управление.

Мисля, че точно сега е моментът да се обединим и  сплотим най-много, защото единствено само така можем да сме по-силни, по-успешни и да постигнем по-хубави резултати“, каза Елис Махмуд.

COMMENTS

WORDPRESS: 0