Елин Топузаков: Изпитвам уважение към „Арда“, но искам да ги пречупим!

24rodopi.bg/Спорт "Работих в „Арда“ в началото на проекта и имам само добри думи за този клуб, както и за Кърджали като град. Доста футболисти, които

24rodopi.bg/Спорт

„Работих в „Арда“ в началото на проекта и имам само добри думи за този клуб, както и за Кърджали като град. Доста футболисти, които са преминали и през „Левски“, в момента са там. Изпитвам уважение към тях, но искам да ги пречупим“, коментира пред журналисти старши треньорът на „Левски“ Елин Топузаков. Топчо е бивш наставник на „Арда“ в Югоизточната Трета лига и във Втора лига.

Преди баража за участие в Лигата на конференциите Топузаков каза: „Емоционалното състояние невинаги е определящо. На терена изпъкват хладнокръвието и качествата, така че ще искам пълна концентрация за 90 минути или колкото ще продължи този двубой. Трябва да докажем, че сме по-добрият отбор и заслужаваме повече да играем в Европа“.

„Играчите осъзнават важността на двубоя. Коментирали сме, че този бараж осмисля сезона и е кулминацията на едногодишен труд. Те трябва за 90 минути да докажат, че имат качества за Европа. Осъзнават го и се надявам да го покажат на терена“, каза още Топчо.

Той се надява „Левски“ да спечели в редовното време, но някои негови играчи са тренирали изпълнение на дузпи на днешната тренировка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0