Елхата, светлините, децата и обещанието: Джебел ще е най-красивото бутиково градче!

24rodopi.bg/Регион „И сребърна звездица ще свети на върха…“. Елхата на Джебел грейна празнично, а целият площад бе огласен от стотици деца, които от

24rodopi.bg/Регион

„И сребърна звездица ще свети на върха…“.

Елхата на Джебел грейна празнично, а целият площад бе огласен от стотици деца, които отброиха заедно с кмета Неджми Али преди светлините да бъдат запалени.

„Благодаря ви за подкрепата, която ни давате. Всичко, което градим, е правено така, както за роден дом. Джебел трябва да стане най-красивото бутиково градче в страната и ще го направим!“, обеща Неджми Али.

Талантливи деца танцуваха и пяха за присъстващите на площада, като сред аплодиращите изпълненията им беше и генералният консул на Република Турция в Пловдив Корхан Кунгерю.

„Нашето бъдеще е в добри ръце. Нашето бъдеще са децата, които растат в една подобрена среда и обстановка. Работим неспирно за това, с много сериозни темпове и ще продължаваме да го правим. Защото следваме програма, в която средствата са целесъобразно разпределени за всяко населено място. На финалната права сме да приключим проекти за 35 млн. лева във всички сектори. Промяната се вижда в града, кварталите, селата. Правим всичко това, защото следващата стъпка ще бъде да развием балнеолечебния туризъм, който да промени икономически общината“, посочи кметът.

Той допълни, че скоро Джебел ще разполага и с една от най-добре озвучените сцени в центъра, която ще се  ползва от цялата област.

„Пожелавам на всички весели празници и ви чакам отново на 31-ви, за да посрещнем тук новата година!“, завърши Неджми Али.

COMMENTS

WORDPRESS: 0