Екшън заради „БМВ“ – удари след счупено огледало, двама задържани

Екшън заради „БМВ“ – удари след счупено огледало, двама задържани

За хулигански действия е образувана проверка в РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 37-годишен нанесъл удар на 38-годишен, с когото имали лична вражда.

За хулигански действия е образувана проверка в РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 37-годишен нанесъл удар на 38-годишен, с когото имали лична вражда. Двамата са били задържани за срок до 24 часа. По-младият участник в инцидента – за извършените хулигански действия. За другия, съпричастен към случая, полицейски служители установили, че счупил странично огледало на лек автомобил „БМВ“ в късните часове на 7 март. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство и по чл.216 за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Баща задлъжня с 2640 лева на децата си

За неизплатени издръжки е започната проверка в РУ-Крумовград с постановление на Районната прокуратура, съобщиха от полицията. 33-годишен не издължил на малолетните си деца определени със съдебно решение месечни вноски. Към момента натрупаният дълг е 2640 лв. Група „Охранителна полиция“ извършва проверката с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

COMMENTS

WORDPRESS: 0