Екипът на „Продължаваме промяната“: Ще нанесем удар в сърцето на корупцията! Хората го осъзнават!

Екипът на „Продължаваме промяната“: Ще нанесем удар в сърцето на корупцията! Хората го осъзнават!

24rodopi.bg/Избори`2022   „Хората ясно осъзнават, че на 2 октомври се налага да избираме между старото и новото в политиката”, обявиха канд

24rodopi.bg/Избори`2022

 

„Хората ясно осъзнават, че на 2 октомври се налага да избираме между старото и новото в политиката”, обявиха кандидатите за народни представители на „Продължаваме промяната“ след поредните срещи с жители в Кирковско.

Екипът се срещна с хората в Кирково и Шумнатица.

„Всички вече са наясно, че силите на старата, провалена политика – Борисов, ГЕРБ, корумпираните съдилища, олигарсите, служебното правителство – са изработили и прегърнали таен план да саботират промяната, която започнахме в нашето правителство, да спрат реформите ни и да върнат страната в изходна позиция.

Само от нас зависи дали ще позволим ретроградните сили да върнат познатите корупционни практики от последните 12 години“, посочиха кандидатите на „Промяната“.

От екипа бяха категорични, че хората ясно оценяват първите стъпки, които са били направени, за да се промени страната, както и са готови да подкрепят следващите стъпки в тази посока.

„Продължаваме да следваме принципа на „нулева толерантност“ към корупцията. Ще работим за Антикорупционна комисия със засилени разследващи функции и професионален екип; смятаме, че реформираната комисия трябва да преследва парите на Борисов и на всички, които са откраднали. Ще нанесем удар в сърцето на корупцията, което е Прокуратурата, като приемем закон, според който ще имаме независимо разследване на главния прокурор и заместниците му, уличени в престъпления, и ще търсим отстраняването им от длъжност, докато текат разследванията“, посочиха от „Продължаваме промяната“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0