Една болка и една тежка битка! Габи се нуждае от помощ!

Една болка и една тежка битка! Габи се нуждае от помощ!

24rodopi.bg/Общество Дете от Кърджали се нуждае от лечение, а роднини, приятели, близки и ученици започнаха кампания за набиране на средства. „Измин

24rodopi.bg/Общество
Дете от Кърджали се нуждае от лечение, а роднини, приятели, близки и ученици започнаха кампания за набиране на средства.
„Измина точно година, откакто непосилната болка се превърна в ежедневие за Габи. Болка, която никое дете на 13 години не трябва да понася. Болка, която я преведе през безброй лекари в 4 различни града и безброй диагнози: остеопороза, коксартроза, болест на Пертес. Последната и най-ужасна диагноза, потвърдена след биопсия, е Сарком на Юинг. В смазващия курс на химио- и лъчетерапия болката е още по-страшна. Към момента Габи е с над 60% некроза на тазобедрената кост. Наложителна е операция за подмяна на костта с имплант и премахване на тумора. За лечението й в чужбина са необходими по първоначална оценка около 500 000 лева. Всяко дарение, всеки лев е от огромно значение. Още един детски живот зависи от това. И боли. Но трябва да вярваме, че ще се справим“, призовават организаторите за набиране на средства.
18-годишната Айсун Емин от СУ „Отец Паисий“ започна кампания и в кърджалийското училище.
Няма дете на света, което да заслужава такава тежка съдба и да води битка за живота си всеки ден.
Нека заедно дарим живот на Габи!
Габриела Павлинова Хаджиева
IBAN BG52FINV91501317645832
Станимира Валентинова Николова
IBAN BG66FINV915010BGN0LTW6

COMMENTS

WORDPRESS: 0