Един „побеснял с бухалка“ и крясъци в Кърджали: Спри, ще го убиеш! (видео, 18+)

Един „побеснял с бухалка“ и крясъци в Кърджали: Спри, ще го убиеш! (видео, 18+)

24rodopi.bg/Темата+ Разярен мъж налага с бухалка паднал на земята друг мъж. Над 20 души стават свидетели на зверския побой в центъра на „Възрожденци“

24rodopi.bg/Темата+

Разярен мъж налага с бухалка паднал на земята друг мъж. Над 20 души стават свидетели на зверския побой в центъра на „Възрожденци“.

„Побеснял с бухалка, беше като звяр. Замахваше и удряше яростно. Бухалката сякаш чупеше кости, така се чуваше. Другият беше на земята, а удрящият яростно хвана бухалката с две ръце и продължи да налага. Много гледаха отстрани, но не смееха да доближат. Чуваха се само крясъците на една жена и подвикващ отстрани мъж: „Спри се, бе! Спри се, ще го убиеш“, разказа пред 24rodopi.com очевидец на зловещата сцена, разигралата се днес по обяд в най-големия кърджалийски квартал.

Както вече 24rodopi.com писа, двама мъже са се сбили на пътното платно на булевард „Христо Ботев“, пред голям хранителен магазин. Единият извадил бухалка и удари в главата другия. После продължил да го бие.

Сигнал в полицията е подаден около 12.30 часа, потвърдиха за 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Единият от мъжете е задържан в Районното, другият е откаран в Спешна помощ, като най-вероятно ще бъде задържан и той.

Образувано е досъдебно производство.

Според неофициална информация бухалката била извадена от мъжа, който е настанен в болницата. Той нанесъл само един удар и сопата преминала в ръцете на противника.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0