Един от опашката: Защо другата събота пак ще бъда тук? И защо, ако трябва, ще се бия?

Един от опашката: Защо другата събота пак ще бъда тук? И защо, ако трябва, ще се бия?

24rodopi.bg/Читател-редакция „Обидно ми е когато чакам три часа за олио. Не е важно дали вчера съм успял да купя или не. Умрях си от кеф от треперен

24rodopi.bg/Читател-редакция

„Обидно ми е когато чакам три часа за олио. Не е важно дали вчера съм успял да купя или не.

Умрях си от кеф от треперенето на политиците миналата седмица, когато имаше опашки пред бензиностанциите. И какво стана, нали нямаше да има драстичен скок на цените на горивата? Вчера дизелът беше 2,99 лв за литър. Когато политиците трепереха и обещаваха, че няма да има драстичен скок, си бях заредил колата за 2,72 за литър. Минали са няколко дни.

Вчера обясняват, че в България имало олио за години напред. И още, че олио за 5 лева било спекула. Да, но го казват политиците.

След изборите няколко от лидерите на партиите, които се представиха слабо, подадоха оставки. После се случи фарсът с конференциите, на които подчинените им пак ги избраха. Политическа комедия.

Имало достатъчно олио. Имало спекула с цените.

Кой го казва? Същите тези политици, които едно казват и обещават, а съвсем друго се случва.

Който чете малко повече, той знае, че 80 на сто от производството на слънчогледово масло в света е концентрирано в Русия и Украйна.

Същите тези политици трябва да се опитат да направят връзка с тези данни и случващото се с Украйна и Русия в този момент. Процеси, за които няма срок.

Тогава същите тези политици ще разберат защо другата събота – 19 март, пак ще има българска истерия за олио. Аз ще бъда там и, ако се налага, ще се бия“, пише до 24rodopi.com кърджалиец, който вчера е бил на опашката пред „Кауфланд“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0