Джинове обладаха ходжата Ал. Т.! Лечителят на комарджии губи пари в игрална зала

24rodopi.bg/Темата+ Лекуващият зависимости от хазарт и наркотици срещу хонорар от 100 лева ходжа Ал. Т. загуби огромна сума пари в кърджалийска играл

24rodopi.bg/Темата+

Лекуващият зависимости от хазарт и наркотици срещу хонорар от 100 лева ходжа Ал. Т. загуби огромна сума пари в кърджалийска игрална зала.

Заловихме го! Ходжата, който казва, че хазартът е грях и, че лекува хора, които играят комар, сам е пристрастен към хазарта.

Това отбелязва екипът, който засне вчера комарджията, завършил ислямското духовно училище в Шумен и самообявил се за най-младия ходжа в България.

„Имам дарбата от Всевишния, че мога да помагам на хората от 2002 г., когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал“, казва още за себе си ходжата от Родопите.

„Най-много имам успешни случаи против алкохол, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, стрес, страхова невроза, депресия и проблем със забременяване“, добавя „обладаният от джинове“, както днес го определиха читатели на 24rodopi.com, възпитаник на ислямското училище в Шумен.

От видеозаписа, с който 24rodopi.com разполага, става ясно, че докато ходжата губи пари на комар, се уговаря по телефона да приеме нуждаещ се от помощ, като му обяснява, че прегледът струва 100 лева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0