Джевдет Чакъров и Ерол Мюмюн на обща трапеза с 800 изселници в Бурса

24rodopi.bg/Общество Обща трапеза с над 800 изселници споделиха представители на ДПС в Бурса снощи. Рамазанската вечеря „ифтар“ бе организирана от ДП

24rodopi.bg/Общество

Обща трапеза с над 800 изселници споделиха представители на ДПС в Бурса снощи. Рамазанската вечеря „ифтар“ бе организирана от ДПС в „столицата на изселниците“.

Делегацията от България бе водена от съпредседателя на партията доц. д-р Джевдет Чакъров. Сред гостите бяха кметът на Кърджали Ерол Мюмюн, депутати, областни председатели на ДПС,  представители на Младежко ДПС. Домакин на проявата бе Танер Чауш, представител на ДПС в град Бурса.

На тържествената вечеря присъстваха и новоизбраният кмет на Голяма община Бурса Мустафа Бозбей,  новият кмет на побратимената с Кърджали община Османгази Еркан Айдън, депутатът от Народнорепубликанската партия (СНР) Хасан Йозтюрк.

„По-рано през деня заедно с председателя на ОблС на ДПС-Кърджали Ресми Мурад проведохме срещи с наши съграждани, живеещи в Бурса. Разговаряхме за сплотеността и единството, за обединяващата сила на празниците. Срещите преминаха в приятелска атмосфера. Чухме и техните надежди и очаквания, свързани с новото управление на община Кърджали. Пожелахме си в този свещен месец на смирението и опрощението, на милосърдието и сплотеността  да подадем ръка и да подкрепим най-уязвимите в обществата ни“, сподели кметът на Кърджали.

Ерол Мюмюн е провел среща и с валията на Бурса г-н Махмуд Демирташ.

Предната вечер ифтар на ДПС имаше и в Измир.

COMMENTS

WORDPRESS: 0