Две фамилии на „война“ заради външна тоалетна!

24rodopi.bg/Общество/Регион Осем свидетели в съда, обиди, „кестенски и мугленски михлюз“-две фамилии в битка заради… външна тоалетна. Драми пред Те

24rodopi.bg/Общество/Регион

Осем свидетели в съда, обиди, „кестенски и мугленски михлюз“-две фамилии в битка заради… външна тоалетна. Драми пред Темида в Девин, намесени институции, десетки проверки и едни фекалии, които се стичат по стълби в имот в родопския град, разказват в новия брой колегите от печатното издание „Родопи voice“.

Две семейства водят прения, в основата на които е тоалетна. Фамилиите живеят на два етажа от къща, но не могат да се разберат кой и защо запушва тръбата за отпадни води. Това пък води до преливане на външния клозет и нечистотии по стълбищата на сградата. Многобройни проверки са правени през годините, а при последната от страна на общината, двете семейства подновяват споровете с всевъзможни обиди и от двете страни.

Едното обвинява другото, че запушва нарочно тръбата, която трябва да отведе фекалиите в канализацията, другото-че не му се позволява да извърши по-сериозен ремонт.

Осем свидетели вече са разпитани в съдебна зала по шокиращото дело „Външна тоалетна“, като предстои и явяване и на деца от семействата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0