Два трупа! Мъж и жена открити удавени!

24rodopi.bg/Регион/Общество Труп на 66-годишен мъж е бил намерен в понеделник около 11 часа в землището на село Девесилово, съобщиха от Областната ди

24rodopi.bg/Регион/Общество

Труп на 66-годишен мъж е бил намерен в понеделник около 11 часа в землището на село Девесилово, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Жителят на селото е открит в дере. Екип на Филиала на спешна помощ и дежурна оперативна група от РУ-Крумовград са били на мястото на произшествието. Като вероятна причина за смъртта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие.

Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство. 

Трупът на 65-годишна, обявена за местно издирване, е бил намерен в коритото на река Ардинска. Близки на жената от Ардино подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си. На 17 април тялото било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната служба в града. Извършен е оглед от дежурна оперативна група от РУ-Ардино. Не са били открити следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0