Дрогиран шофира в Кърджали – в колата му наркотици, в дома му наркотици…

24rodopi.bg/Криминале Кърджалиец е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотици  и притежание на два вида дрога, съобщиха от Област

24rodopi.bg/Криминале

Кърджалиец е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотици  и притежание на два вида дрога, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Полицейски служители спрели за проверка „Фолксваген“ с 24-годишен водач. Направеният тест за наркотици на шофьора отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са взети проби за химически анализ.

При проверка на автомобила била открита кафеникава течност, която при тестване реагирала на канабис. Работата на полицейските служители продължила с претърсване на жилището на кърджалиеца, където били открити около 5 грама канабис. С тестове са били определени видовете дрога. Наркотиците са иззети, а притежателят им е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Образувано е бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотик и досъдебно производство за незаконно притежание на високорискова дрога.

COMMENTS

WORDPRESS: 0