Дрога ли „изпържи“ мъжа, задигнал 450 лева с маска и пистолет?! (видео)

24rodopi.bg/Темата+ В специализирано заведение е бил настанен за лечение 28-годишният кърджалиец, който опита да ограби баничарница, а след това ус

24rodopi.bg/Темата+

В специализирано заведение е бил настанен за лечение 28-годишният кърджалиец, който опита да ограби баничарница, а след това успя да задигне 450 лева от търговски обект за цигари и алкохол в областния град.

Той е бил приет там малко след като е бил задържан от полицията при опит да напусне града с плячката. 

„И друг път е бил на лечение заради зависимост към наркотични вещества“, посочиха за 24rodopi.bg отлично осведомени източници.

Според познати на 28-годишния, той злоупотребявал със синтетична дрога.

„Дай парите, ако искаш да живееш! Дай оборота, това е обир…“

Така 28-годишният маскиран и въоръжен кърджалиец се е опитал да обере закусвалня преди да нахлуе в търговски обект за цигари и алкохол. Буквално минути преди 1 часа на 15 февруари, мъжът е пробвал да задигне оборота на баничарница в централната част на Кърджали. Продавачката обаче е разполагала с едва десет лева, част от които на монети. Тогава ядосаният бандит е атакувал далеч по-оборотния обект, собственост на общински съветник, откъдето отмъкна 450 лева.

Цялото нападение е било записано на видеокамерите на заведението за закуски.

„Искаш ли да живееш? Ако натиснеш паник бутона, свършваш!“, 

заплашва 28-годишният възрастна продавачка.

 „Ако имам пари, ама само пет лева имам. За ядене да ти дам? Виж, наистина, кълна се на майка ми“, казва женицата, показвайки банкнота от пет лева.

Малката сума разубеждава 28-годишният.

„Сега виж, оставям те. Запомних те. Пистолетът е в мен, не ми пука. Ще го използвам. Няма да ви вземам шибаните десет лева. Обаче, ако кажеш на някого за този случай, ще се върна за теб“, казва нападателят и си тръгва, псувайки.

Минути по-късно той атакува обект за цигари и алкохол, задигайки 450 лева.

След това се качва в такси и се опитва да напусне града. Мъжът е задържан на КПП „Чилик“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0