ДПС се отчете и обяви тревожно: България е 11-тата най-бързо топяща се нация на света!

24rodopi.bg/Политика ДПС е готово за "Ново начало" в условията на съвременни условия и предизвикателства. Това стана ясно от доклада на XI-та Национа

24rodopi.bg/Политика

ДПС е готово за „Ново начало“ в условията на съвременни условия и предизвикателства. Това стана ясно от доклада на XI-та Национална конференция на ДПС, прочетен от евродепутата Илхан Кючюк. Той изреди вътрешнополитическите проблеми в демографията, енергетиката, отбраната, земеделието, здравеопазването, икономиката и други.

„В България демографските проблеми са изострени до степен на тежка криза. Демографската криза застрашава бъдещето ни. В търсене на по-добър живот стотици хиляди наши съграждани напуснаха България. Според най-нови изследвания България е 11-тата най-бързо топяща се нация на света“, се казва в доклада.

В доклада е посочено, че ДПС ще работи за укрепване на своите структури, изпълняването на исканията на своите избиратели и функционирането на институциите във вътрешнополитически план, а във външнополитически – подобряване на отношенията с Република Турция, отстояване на ролята и действията на ЕС и оказването на подкрепа за Украйна.

На снимката: Конгресът на ДПС бе открит от доайена на партията Юнал Лютви

COMMENTS

WORDPRESS: 0