ДПС край джамията на Седемте моми: Месец на изпитания, но и на сплотеност и милосърдие

24rodopi.com/Избори Екипът на Централния лъч на ДПС посети джамията на Седемте моми (“Йедикъзлар Джами”) в кирковското село Подкова. „На това свещен

24rodopi.com/Избори

Екипът на Централния лъч на ДПС посети джамията на Седемте моми (“Йедикъзлар Джами”) в кирковското село Подкова.

„На това свещено място, днес, в първия ден на месец Рамазан, е щастие да се съберем и да се видим”, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Месец Рамазан е месец на изпитания, но и месец за сплотеност и милосърдие. В тези сложни времена той е месец за мир и доброта. Ние винаги сме търсили не разделителни линии, а онова, което ни сплотява – различието за нас винаги е било ценност във времето. Културно-историческото ни наследство може да послужи като основа за икономически просперитет в регионите. Средновековните и антични крепости, в които бяхме по време на тази кампания, са невероятна ценност за регионите, но и за хората тук“, каза още Карадайъ.

Председателят на Движението отбеляза и силата на всички избиратели на ДПС, които в трудни времена се обединиха, за да помогнат на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия.

“Може би Всевишният ни праща кризи, защото те винаги успяват да ни обединят, и винаги успяваме да извадим от тях поуките си занапред”, допълни председателят.

На срещата присъстваха всички участници в Централния лъч на ДПС, кандидатите за народни представители, председатели на областни и общински структури, множество симпатизанти.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0