ДПС-Кърджали предлага на Доган: 1.Хасан; 2.Лятиф; 3.Юсеин; 4.Сезгин; 5.Моллахасан…

ДПС-Кърджали предлага на Доган: 1.Хасан; 2.Лятиф; 3.Юсеин; 4.Сезгин; 5.Моллахасан…

24rodopi.bg/Политика Хасан Азис да води кандидатската листа за съветници в община Кърджали, следван от председателя на ОбС на ДПС Лятиф Расим и предс

24rodopi.bg/Политика

Хасан Азис да води кандидатската листа за съветници в община Кърджали, следван от председателя на ОбС на ДПС Лятиф Расим и председателя на Общинския съвет (разпоредителния орган) Юсеин Ахмед. Това предлагат от Общинския съвет на ДПС в писмо до Централния предизборен щаб.

На 4-то място в проектолистата е поставен психологът Сезгин Бекир, който е дългогодишен съветник и бивш секретар на Общинска администрация, следван от строителния предприемач Ахмед Моллахасан.

Шеста в списъка е Мюжгян Адем от Женско ДПС, седми – Юзкан Али от Младежко ДПС, а осми – Ахмед Мустафа, бивш зам.-директор на „В и К“. На 9-то място е вторият представител на алианската общност Мустафа Ахмед, следван от Ахмед Хасан, крупен износител на карантия и субпродукти.

Бившият председател на сесията Раиф Мустафа е поставен на 14-о място, а представителят на квартал „Боровец“ Алтънай Халил е 18-ти.

На 23-о място от гражданската квота е адвокатът и бивш председател на ОИК Александър Ставрев, която кандидатура е единствената изненада в проектолистата.

Активният в последните два мандата Ферди Мурад не е вкючен в проектолистата.

Дали почетният председател Ахмед Доган и Централният предизборен щаб ще одобрят списъка или ще го променят, ще стане ясно в края на седмицата.

На снимките: №1 и №2 – Хасан Азис и Лятиф Расим. Кметът и Женското дружество.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0