ДПС-Ардино: След 46 събрания – 7 кметски номинации, 72-ма предложени за съветници

24rodopi.bg/Политика Приключиха oбщоселските събрания по населени места на Общинската организация на ДПС в Ардино за номиниране на кандидати за кмето

24rodopi.bg/Политика

Приключиха oбщоселските събрания по населени места на Общинската организация на ДПС в Ардино за номиниране на кандидати за кметове на кметства, общински съветници и кмет на Община във връзка с предстоящите местни избори на 29-ти октомври.

Това се посочва в съобщение на  Общинския съвет на ДПС-Ардино.

Всичките 46 събрания на Местните съвети на ДПС са били проведени при голям интерес. В кметствата където е имало повече от една номинация за кандидат кмет на населеното място ще се проведат предварителни избори на 27 август (неделя). Предварителни избори за кмет на кметство ще има в Бял извор, Срънско, Брезен, Русалско, Любино, Горно Прахово, Чернигово, Търна, Млечино, Гърбище, Ахрянско и Дядовци.

„Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан  получи номинации от всички местни структури на ДПС-Ардино. Номинации получиха още народният представител Павлин Кръстев, областният председател на ДПС Ресми Мурад, председателят на Женско дружество-Ардино Зюлфие Ибрямова, Гюнер Осман, Едиз Саидов и Бейхан Емин.

За кандидати за общински съветници номинации получиха 72 души“, гласи съобщението.

COMMENTS

WORDPRESS: 0